Klipper dine kugler, truede han Guardiola spillere.

Det virker mere som en rolig strateg end en plat raserianfald. Men Bayern træner Pep Guardiola kan ty til svéráznějším metoder i et forsøg på at motivere sit hold for at maksimere ydeevnen for kritisk tilstand. Hvad mere er, hans metoder i de fleste tilfælde besætte.

Alligevel mindre end tyve minutter før afslutningen af ​​den otte-finalerne gengældelse Champions League fodbold mod Juventus var hans Bayern, afskrivninger, tabt 0: 2 for at give de nødvendige to mål til mindst tvunget overarbejde. Og det skete. Robert Lewandowski faldt i det første minut indstillingen Thomas Müller jævnet hendes hoved. To mål i overtid, så Bayern færdig omsætning og erstatning proceduren.

Hvad var værd næsten mirakuløs opvågnen Bavarian stor klub? Den legendariske Franz Beckenbauer som en ekspert til Sky Television spekuleret på, at Guardiola hans spillere sikkert (danske bookmakere) truer med at “kastreret”, hvis kampen ikke roterer, og sender ikke.

Og han var næsten et hundrede procent ret. Hans ord efter kampen bekræftede pistolmanden tilsyneladende afgørende equalizer Thomas Müller. Ifølge ham, lignende ord spansk træner sine spillere før starten af ​​ekstra tid virkelig motiveret.

“Han sagde, at vi afskåret boldene. Selvfølgelig var det en masse følelser. At være en træner, ville jeg ikke opføre sig på anden måde. Vi ønskede at give for hver tredje mål. Vi har stadig det havde nok energi, “siger Müller amerikansk ESPN.

Guardiola selv efter kampen, men beskrev sine motiverende metoder noget yndefuldt. “I løbet af halv tid pause, jeg mindede spillerne, at de ikke må tillade indrømmede en tredje gang. Mens jeg påberåbt meget på den tyske mentalitet. Udvidelsen har spillet kun ét hold, og det var Bayern, “træner roste sine spillere.