Americas Cup kvalitet end Euro?

Erklæring fra den tyske Klinsmann, at Americas Cup spilles hårdere end euro, og Tyskland, møde med Slovakiet tillade “Sokker.ru” tilbyder et interessant debat. Hvilket hold nu korrekt kaldes det stærkeste landshold i verden?

Americas Cup kvalitet end Euro?

Jürgen Klinsmann coachet det tyske landshold skulder ved skulder med venstrefløjen, og nu nået semifinalen af årsdagen for Americas Cup med Team USA. Selv om der er forskellige meninger om niveauet af coaching Jurgen, der tidligere angriber “Bavaria” og “Tottenham” tilstrækkelige beføjelser til hans udtalelse taget alvorligt. Og ja, det foretrukne i Americas Cup viste stærk angribende fodbold, kan ikke siges af de bedste hold i Europa i Frankrig, hvor der i dag kun blev mere munter – ligesom vi bestilte!
1_5417f4cf7985d5417f4cf7989a
Vi har ikke argumentere for, at når du ser et mål Messi har frispark i mål af Klinsmann team – fænomenal præcision og imponerende skønhed af slag, og sammenlignet med de grimme statistik standarder Ronaldo, du indse, at ja – i den gamle verden lang sele, og i de nye allerede vundet USA tilfreds med den hastighed og smukke spil. På den anden side, har Cristiano scorede hælen til Euro, dvs. argentinske hilsener overføres som Payet eller Hera. Især ikke med Portugal, er det nødvendigt at sammenligne de næstformænd mestre i Sydamerika og en ny Cup finalister argentinere.

Taktisk, Europa ned mere?

Kan du finde Americas Cup flytter niveau Conte, Coleman, Leva eller Del Bosque? Nej, ikke engang tæt, fordi der i den sidste for anden gang på to år vil spille de samme modstandere, har chilenerne nået finalen efter ændringen af træneren på den mand, der ikke kunne bo i “Valencia”. Og selv træner for CSKA Moskva er ikke let at leve euroen. I Sydamerika er det ikke så streng, og hvis man ser på konstruktioner af en stor team af Mexico interessante nuancer, så senere ser du som Chile besejrede modstander 7: 0. Eller som Argentina US vzgrela med en forskel på fire mål – med nok søde spil amerikanerne som helhed, og forstå, at Klinsmann højre halvdel.